Kennis, creativiteit en kwalitatieve ontwerpen aken het verschil voor onze klanten wereldwijd.

VISION ENGINEERING is een industriële partner in uw ontwerpproces. We ontwikkelen samen met u en toeleveranciers verschillende oplossingen in kunststoffen, composieten of metalen. Daarbij houden we steeds rekening met de toepassing en de omgeving waarin de producten gebruikt zullen worden.

Jarenlange ervaring

VISION ENGINEERING is een KMO met een professionele attitude. Dankzij onze ervaring in engineering in combinatie met een uitgebreide kennis van het CAD-pakket Pro/E – Creo ontvangt u als klant productierijpe 3D-files.

Met kennis en creativiteit vormen we een betrouwbare partner voor fabrikanten van industriële voertuigen en machinebouwers.

Doe beroep op onze ervaring

COMPLETE CAD-INTEGRATIE

VISION ENGINEERING werkt met Pro/E – Creo, een standaard in de industrie. Native- of step-files zorgen voor een naadloze uitwisseling. Een intern revisiebeheer verzekert dat er steeds wordt gewerkt met de recentste files. Bovendien zorgen we ervoor dat de files meteen geïntegreerd kunnen worden in uw PLM-software.

UITGEBREIDE KENNIS

Door een jarenlange samenwerking tussen VISION ENGINEERING, klanten en fabrikanten bezitten we een uitgebreide kennis in het ontwerpen van producten voor volgende productietechnieken en materialen:
  - Plooiwerk, diepdrukken, las en montagekalibers uit metalen
  - Thermovormen
  - Hoge en lage druk injectie van thermoplasten
  - Rotatievormen van thermoplasten
  - Verwerking van thermoharders, hand layup en RTM
  - Thermocompressie van bekledingen, dakhemels en geluidsisolatie panelen

Dit alles met een diepgaande CAD kennis in:
  - Top-down design
  - Large assembly management
  - Complex surface design
  - Rendering (Keyshot)

PROJECTBEHEERSING MET ERP

Projecten worden uitgevoerd door VISION ENGINEERING in alle transparantie. Ons ERP-pakket houdt alle dagelijks gepresteerde uren strikt bij. Als kant ontvangt u maandelijks een gedetailleerd rapport van de geleverde prestaties met bijbehorende factuur.

Vraag meer informatie

Download onze brochure

 

Onze partners